Avtalsvillkor och policy

Avtalsvillkor

Trafikskola Utbildning på väg AB, org.nr: 556290-2188, drivs som ett aktiebolag. Vi är godkända för F-skatt.
Vi erbjuder körkortsutbildning för personbil, tungt släp, riskutbildning 1 och introduktionsutbildning. Vi har samarbetspartners som tex kan utföra risk2.

Vi tillämpar oss av Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds (STR) policy och praxis gällande avbokningsregler, reklamation och återbetalning.
Läs mer här STR’s policy och praxis här.

Avtalsvillkor - Trafikskola Utbildning på väg AB

 • 1 Acceptera avtalsvillkor

Genom att skriva in dig på Trafikskola Utbildning på väg AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor. Du anses därmed som vår kund och accepterar då detta avtal.

 • 2 Minderårig

Är du under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste någon av dina vårdnadshavare/förmyndare på ett godtagbart sätt, godkänna och ge sitt samtycke till att så kan ske.

 • 3 Personligt konto via digitala teorimaterial

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för att skydda detta.
Trafikskola Utbildning på väg AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till det digitala teorimaterialet och dess tjänster under hela din utbildning, dock längst 1 år.
Trafikskola Utbildning på väg AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten samt när din körkortsutbildning är klar.

 • 4 Dina personuppgifter

Det är de du lämnat till oss och valt att uppge. Vi har också rätten att inhämta dina uppgifter via folkbokföringsregistret. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server.
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.

 • 5 Priser och Betalning

Aktuella priser hittar du på vår webbplats och på trafikskolan. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång.
För att kunna tillgodoräkna dig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Förskottsbetalade paket, körlektioner, presentkort gäller i två (2) år från inköpsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. Efter att den tiden har passerat förfaller ej nyttjat belopp.
Vi tar emot betalningar via bankkort, swish, bankgiro, samt via vår E-handel.

 • 6 Ångerrätt

Om du vill frånträda avtalet och önskar återbetalning av dina pengar så återbetalas dina pengar med samma betalningsmetod. Vi betalar tillbaka återstående summa, minus rabatter och nyttjad summa.

 • 7 Avbokningsregler

Avbokning av körlektion/kurs ska ske senast före kl. 13.00 dagen innan avsedd tid. Vid sent återbud, eller om du uteblir debiteras du fullt pris. Kan du visa upp intyg som bevisar att du pga. sjukdom inte kunnat infinna dig debiteras du inte. Avbokning gör du bäst via sms eller ringer till 070-760 47 26, eller skicka mejl till kontor@upv.se.

 • 8 Alkohol och drogpolicy

Trafikskola Utbildning på väg AB har alkotest inne på kontoret. Där måste du som kund innan varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men du debiteras fullt pris. Naturligtvis ska du även vara fri från andra droger för att få genomföra din lektion.

 • 9 Bokade kunskapsprov och körprov

Trafikskola Utbildning på väg AB äger rätten till ditt/dina bokade prov. Genom att godkänna avtalsvillkoren så förbinder du dig till att följa lärarens plan när vi bokar prov till dig. Om din lärare anser att du inte är klar för att genomföra dina prov, har Trafikskola Utbildning på väg AB rätten att omboka eller avboka dina prov.

 • 10 Upphovsrätt och nyttjanderätt

Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

 • 11 Friskrivning från ansvar

Trafikskola Utbildning på väg AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

 • 12 Ändringar av dessa Avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras till dig.

 • 13 Vid eventuell tvist

Trafikskola Utbildning på väg AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till trafikskolechefen eller utbildningsledaren på Trafikskola Utbildning på väg AB
I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se).

 

str_praxis_ersattning_aterbetalning.pdf

 

str.se

Kontaktuppgifter Trafikskola Utbildning på väg UPV