Avtalsvillkor och policy

Våra villkor

Trafikskola Utbildning på väg AB, org.nr: 556290-2188, drivs som ett aktiebolag. Och vi är godkända för F-skatt.
Vi erbjuder körkortsutbildning för personbil, tungt släp, riskutbildning 1 och introduktionsutbildning.

Självklart tillämpar vi oss av Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds (STR) policy och praxis gällande avbokningsregler, reklamation och återbetalning.
Läs mer här STR’s policy och praxis här.

Avtalsvillkor - Trafikskola Utbildning på väg AB

 • 1 Acceptera avtalsvillkor

Genom att skriva in dig på Trafikskola Utbildning på väg AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

 • 2 Minderårig

Är du under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

 • 3 Personligt konto via digitala teorimaterial

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för att skydda detta.
Trafikskola Utbildning på väg AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till det digitala teorimaterialet och dess tjänster under hela din utbildning.
Trafikskola Utbildning på väg AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten samt när din körkortsutbildning är klar.

 • 4 dina personuppgifter

Det är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server som drivs av STR Service AB i Landskrona.
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er. Läs mer om hur vi värnar om dina personuppgifter.

 • 5 Priser och Betalning

Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång.
För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Förköpta paket, körlektioner, presentkort gäller i ett (1) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar.
Vi tar emot betalningar via bankkort, swish, bankgiro, samt via vår E-handel.

 • 6 Avbokningsregler

Avbokning av körlektion/kurs ska ske senast före kl. 13.00 dagen innan avsedd tid. Vid sent återbud, eller om man uteblir debiteras du fullt pris. Kan du visa upp läkarintyg som bevisar att du pga. sjukdom inte kunnat infinna dig debiteras du inte. Avbokning gör du bäst via sms eller ringa till 070-760 47 26, eller skicka mejl till kontor@upv.se.

 • 7 Alkohol och drogpolicy

Trafikskola Utbildning på väg har alkotest inne på kontoret. Där måste du som kund vid varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men kunden debiteras fullt pris. Naturligtvis ska du även vara fri från andra droger för att få genomföra din lektion.

 • 8 Bokade kunskapsprov och körprov

Trafikskola Utbildning på väg äger rätten till ditt/dina bokade prov. Du binder dig till att följa lärarens plan när vi bokar prov till dig. Om din lärare anser att du inte är klar för att genomföra dina prov, har Trafikskola Utbildning på väg AB rätten att omboka eller avboka dina prov.

 • 9 Upphovsrätt och nyttjanderätt

Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

 • 10 Friskrivning från ansvar

Trafikskola Utbildning på väg AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

 • 11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras till dig.

 • 12 Vid eventuell tvist

Trafikskola Utbildning på väg AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till trafikskolechefen eller utbildningsledaren på Trafikskola Utbildning på väg AB
I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se).

Kontaktuppgifter Trafikskola Utbildning på väg UPV